Za naše male genijalce – što je to?

Za naše male genijalce je projekt koji Hrvatska elektroprivreda d.d. organizira od 2015. godine. HEP donacijom računalne opreme, onim osnovnim školama kojima je to potrebno, želi poboljšati uvjete održavanja nastave i učenja te potaknuti razvoj kreativnog mišljenja. Ako vaša škola ima zastarjelu, neadekvatnu računalnu opremu ili je uopće nema, pozivamo vas da se prijavite na natječaj. Ukupno 100 novih računala čeka svoje nove korisnike, naše male genijalce.

Tko se može prijaviti?

Prijaviti se mogu sve osnovne škole u Republici Hrvatskoj.

Kako se prijaviti?

Za prijavu na natječaj potrebno je ispuniti online obrazac te snimiti kreativni video u kojem će učenici škole pokazati zašto baš oni zaslužuju nova računala, što bi radili s njima, kako bi nova računalna oprema poslužila učenicima i školi. U razmatranje će se uzeti samo online prijave.

Rezultati natječaja

Svi dobitnici bit će javno objavljeni, a njihov video podijeljen na web-stranicama i Youtube kanalu Hrvatske elektroprivrede.

HEP-ova poruka školama

Dragi naši osnovnoškolci, osvrnite se oko sebe, snimite video u kojem ćete nam pokazati zašto baš vašoj školi trebaju nova računala, ispričajte nam što bi s njima radili, kako će poslužiti vama i vašoj školi!

Recite i opišite u kakvom su stanju računala koja sada koristite ili ih možda do sada niti nemate. Budite kreativni i originalni, dokažite nam da ih stvarno želite i možemo vam pomoći!

Zasučite rukave i neka snimanje počne! Prijave primamo od 14. rujna do 4. listopada 2020. godine.

Pobjednike prošlogodišnjeg natječaja i inspiraciju potražite ovdje